Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Hermelín v listovém těstíčku
Pangas raz dva
Ořechový štrůdl (závin)
Cuketa na medu
Palačinky (na palačinkovač)
Pomazánka z tvrdého salámu
Jednoduchá šunková pomazánka
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi