Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Koprová omáčka
Čínské vepřové kostky
Jogurtová bublanina II.
Kuřecí řízečky - marinované
Salámové špízy
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Tatarka
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Cuketa na slanině s česnekem
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek