Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Pikantule
Borůvkový tvarohový dort
Červené zelí II.
Malý korpus
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Podmáslový chléb
Kvalitní domácí chléb
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem