Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Medové perníčky III.
Babiččin falešný tatarák
Bramborové knedlíky se švestkami
Krémové rizoto s lososem
Hovězí na víně se zeleninou
Kuřecí směs v bramborové kaši
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Pangalaktický megacloumák
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Chili con carne
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci