Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Minutková kuřecí směs II.
Pikantní pečené kuře
Jednoduchá rajská polévka
Ovocný salátek
Holandské řízky s nivou
Bramborovo-kapustové placičky
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Domácí chléb z pekárny
Pikantní vepřová pečínka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci