Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Gnocchi s listovým špenátem
Perníčky - hned měkké
Koláč inspirován tiramisu
Kafíčkový moučník
Kynuté knedlíky plněné masem
Džem z rakytníku
Hovězí šuej ču
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví