Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Gratinovaný losos
Maso na houbách babičky Aničky
Hnětynky
Křenová pomazánka z červené řepy
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Guláš s hlívou ústřičnou
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Krupicová kaše
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory