Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Salát z červené řepy s fazolemi
Vepřové plátky pana nadlesního
Přírodní řízek
Šátečky - bezkonkurenční
Tvarůžková pomazánka V
Králík na medu
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Hruškový crumble s perníkem
Topinky s houbami a čedarem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Podzimní houbovka s dýní