Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Maso na houbách babičky Aničky
Pařížský dort - Harlekýn
Ďábelský Pangasius
Plněné žampiony špenátem
Italské kari rizoto s králičím masem
Mangové smoothie
Patizonové nudličky s masem
Patizonová (kedlubnová) minutka
Domácí kuřecí paštika
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree