Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Lístkoví šneci se sýrem
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Makový závin s višněmi
Kuřecí nudličky na nivě
Mrkvovo-celerový salát
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Bramborový salát s řepou
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…