Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Kuře v kořenové zelenině
Zapečené filé po cikánsku
Rybí pomazánka s tvarohem
Žravé řezy
Zapečené brambory s cuketou a třemi…
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Adžika - zeleninová pasta
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory