Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Šafránová rýže
Studený pikantní bůček
Kokosky II.
Kořeněná rajská omáčka
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Bůčkový holandský řízek
Nadýchaný piškotový dort
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Bramborové placky se sýrem po našem
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí