Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Fazole z Vysočiny
Zapečená cuketová mísa
Francouzská bramboračka
Celerová pomazánka III.
Jednoduchá rajská polévka
Vepřové kotlety se špekáčkem
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Ledový salát jako příloha
Risotto se špenátem a bylinkami
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…