Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Čtverečky "Cappuccino"
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Hermelínka-pomazánka
Ořechové kostky - miniřezy
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Gyros krkovice na cibuli
Dušené kotlety na paprice
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky