Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Zelenina v pánvi
Fazolová polévka II.
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Domácí kandovaný zázvor
Rajská polévka se špeclemi
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Jednoduché cappuccino řezy
Základní těsto na koblihy
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi