Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Ševcovský salát
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Pečené vepřové koleno na zelí
Ryba z trouby: na zelenině a…
Zavařenina z višní a ořechů s…
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Dalamánky z chleba
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem