Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Bulharská pomazánka
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Strouhaná tvarohová buchta
Řecký salát a la ENKI
Pomazánka křenová a česneková
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Krémová česneková cibulačka
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Tříbarevná buchta z remosky …
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami