Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Zapékaná čekanka po francouzsku
Italská bábovka II.
Fazole s kroupami a slaninou
Tiramisu s piškoty
Vynikající kuře na paprice
Med nebo sirup z květů divizny
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory