Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Kuřecí kapsa
Kozí brada - novoroční zelňačka
Rychlovka z těstovin
Bramborové placičky se špenátem
Sedlácký guláš
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Rebarborový koláč s pudingem
Základní těsto na koblihy
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki