Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Buchty plněné jahodami a tvarohem
Nebeská Máňa
Kuřecí maso na řecký způsob
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Vajíčková tlačenka
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Meruňkové čatní s cibulí
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami