Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Dvoubarevné jablkové řezy
Vajíčková pomazánka od Mariky
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Babeta (buchta)
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Adžika masovo-zeleninové ragú
Perník s mřížkou
Zaječí paštika s cibulkou
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky