Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Kynuté lívance mojí babičky
Jablková žemlovka se sněhem
Skvělá ryba se zeleninou
Kuřecí nudličky na nivě
Segedínský guláš III.
Naložený hermelín s olivami
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Italská rybí polévka „caciucco“
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč