Trhaná kachna / husa se zelím a…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Husa po staročesku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
nejlepší je udit kachnu celou.žádná šťáva nevyteče a je to nejlepší co kdy jedl. :-))
Zapékaný pórek
"Low Temperature" - Roastbeef
Zapečené těstoviny co dům dal
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Výborné mandarinkové řezy
Amorův jablečný řez (koláč)
Hřibová čalamáda tety Liduš
Letní salát s mozzarellou
Pečené vepřové koleno
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí