• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Utopenci speciál
Napište svůj komentář k receptu

Utopenci speciál

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 45
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Utopenci speciál
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg špekáček
    • 4
      ks cibule
    • 4
      lžíce worcestrová omáčka
    • 4
      lžíce ocet
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 8
      lžíce voda

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky oloupeme a jak kdo chce nakrájíme, nebo podélně rozřízneme.
2
<BR>Nálev: smícháme worchestrovou omáčku, ocet, olej, hořčici a kečup s vodou, povaříme a přidáme 1/2 lžičky chilli, sůl, pepř, papriku. Vydrží až měsíc v lednici, ale spíš jen do druhého dne :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Řezy speciál

Řezy speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Antonin | 8. 9. 2015 17:33

    Udělal jsem ,snědl jsem ,udělal jsem znova a do podélného řezu jsem dal cibuli a drobet feferonek.Jsou dobré a pikantní.Díky za recept. :-P :-|

  • Honza | 16. 3. 2015 15:59

    Tak jsem je dělal doma a musím říct, že paráda! Moc děkuji za zveřejnění, celá rodina si pochutnala a už se vrháme na další várku!

  • azkret | 12. 2. 2015 19:13

    přidávám ještě koření a prokládám kysaným zelím....tři dny necham uležet a to je bomba :-)

  • azkret | 12. 2. 2015 19:11

    přidávám ještě koření a špekáčky prokládam ve sklenici kysaným zelím.

  • děda richi | 26. 9. 2014 14:36

    Skutečně suprový recept - doporučuji kečup zamíchat až po provaření ostatních ingrediencí ;-)

  • Josef Sviták | 8. 4. 2014 18:42

    Protože jsem neměl ocet, dal jsem 12 lžic nálevu z okurek. Jemné a výborné.

  • juhy | 3. 2. 2014 20:43

    Uděláno, ochutnáno! Jsou výborný, a to je u mně co říct, páč jsem utopence k smrti nesnášela, prubla jsem to a NELITUJI. Vřele doporučuji a autorovi patří velké DÍK 8-)

  • Dagmar Bartolotti | 20. 12. 2013 14:34

    Velmi dobrý recept. Dělala jsem již hodněkrát. Teď zachutnaly mé snaše. Za chvílí jdu připravit další.

  • Dada | 26. 10. 2012 17:50

    Jsou vynikající ;-) Děláme je už po několikáte.....Zkuste je taky :-) Díky za recept :-)

  • veruuk | 7. 3. 2012 21:38

    Jsou dobroučký! Zaslouží fotečku.. a je tam! ;-)

  • jmuell1 | 14. 2. 2012 07:22

    Výborné, opravdu báječný recept. Doma to máme spravedlivě rozděleno - manžel cibulku a já buřtíček! -) :D

  • Jirka Gorac | 22. 4. 2007 09:06

    jdu na ně,sem zvědav,jak je dlouho utajím před manželkou,pak dam vědět,jak se olizovala,já je ještě neměl

  • Marsí | 2. 1. 2007 14:26

    Chci poděkovat za recept a dávám za jedna. Jsou výborné, dělala jsem je z polského točeného nakrájeného na kolečka, dala jsem míň octu a i když jsem měla pouhé dva dny na uležení, utopenci byli skvělí a všem na Silvestra i po chutnali.

  • Iveta Adámková | 16. 12. 2006 18:33

    Jsou vynikající chutnají celé rodině ,dělám je potají ať se stihnou trošičku uležet !!!

  • Věra Košunová | 10. 2. 2006 20:08

    Opravdu výborné! U nás se do lednice ani nedostanou:-))

  • ondra | 15. 1. 2005 13:13

    tak právě to vyrábim,sem zvědav.....večer se budu muset hodně ožrat,abych na ně aspoň tejden zapomněl....

  • Bety | 5. 11. 2004 11:24

    Gratuluji pane Žižka, tihle utopenci jsou opravdu "ňamička"!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zavařování & nakládání Utopenci
Maso Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Ocet Rostlinný olej Špekáček Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Pizza roláda podle mě

Pizza roláda podle mě

Bramborové knedlíky s vekou

Bramborové knedlíky s vekou

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

59
Makovec se švestkami
Makovec se švestkami
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Philadelphsko-kyjevský řízek
Philadelphsko-kyjevský…
18
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Meruňkové knedlíky s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Bezohlednost Meghan v Paříži pobouřila svět: Rázná reakce Harryho!

Bezohlednost Meghan v Paříži pobouřila svět: Rázná reakce Harryho!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Utopenci IV.
Utopenci IV.
Utopenci podle Gajzy
Utopenci podle Gajzy
Utopenci podle mě
Utopenci podle mě
Utopenci V.
Utopenci V.
Utopenci z vajec
Utopenci z vajec
Utopenci ze slezské klobásy
Utopenci ze slezské klobásy
  • Recepty.cz
  • Utopenci speciál
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact