• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Utopenci speciál
Napište svůj komentář k receptu

Utopenci speciál

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 44
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Utopenci speciál
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg špekáček
    • 4
      ks cibule
    • 4
      lžíce worcestrová omáčka
    • 4
      lžíce ocet
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 8
      lžíce voda

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky oloupeme a jak kdo chce nakrájíme, nebo podélně rozřízneme.
2
<BR>Nálev: smícháme worchestrovou omáčku, ocet, olej, hořčici a kečup s vodou, povaříme a přidáme 1/2 lžičky chilli, sůl, pepř, papriku. Vydrží až měsíc v lednici, ale spíš jen do druhého dne :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné žampióny speciál

Plněné žampióny speciál

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Řezy speciál

Řezy speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Antonin | 8. 9. 2015 17:33

    Udělal jsem ,snědl jsem ,udělal jsem znova a do podélného řezu jsem dal cibuli a drobet feferonek.Jsou dobré a pikantní.Díky za recept. :-P :-|

  • Honza | 16. 3. 2015 15:59

    Tak jsem je dělal doma a musím říct, že paráda! Moc děkuji za zveřejnění, celá rodina si pochutnala a už se vrháme na další várku!

  • azkret | 12. 2. 2015 19:13

    přidávám ještě koření a prokládám kysaným zelím....tři dny necham uležet a to je bomba :-)

  • azkret | 12. 2. 2015 19:11

    přidávám ještě koření a špekáčky prokládam ve sklenici kysaným zelím.

  • děda richi | 26. 9. 2014 14:36

    Skutečně suprový recept - doporučuji kečup zamíchat až po provaření ostatních ingrediencí ;-)

  • Josef Sviták | 8. 4. 2014 18:42

    Protože jsem neměl ocet, dal jsem 12 lžic nálevu z okurek. Jemné a výborné.

  • juhy | 3. 2. 2014 20:43

    Uděláno, ochutnáno! Jsou výborný, a to je u mně co říct, páč jsem utopence k smrti nesnášela, prubla jsem to a NELITUJI. Vřele doporučuji a autorovi patří velké DÍK 8-)

  • Dagmar Bartolotti | 20. 12. 2013 14:34

    Velmi dobrý recept. Dělala jsem již hodněkrát. Teď zachutnaly mé snaše. Za chvílí jdu připravit další.

  • Dada | 26. 10. 2012 17:50

    Jsou vynikající ;-) Děláme je už po několikáte.....Zkuste je taky :-) Díky za recept :-)

  • veruuk | 7. 3. 2012 21:38

    Jsou dobroučký! Zaslouží fotečku.. a je tam! ;-)

  • jmuell1 | 14. 2. 2012 07:22

    Výborné, opravdu báječný recept. Doma to máme spravedlivě rozděleno - manžel cibulku a já buřtíček! -) :D

  • Jirka Gorac | 22. 4. 2007 09:06

    jdu na ně,sem zvědav,jak je dlouho utajím před manželkou,pak dam vědět,jak se olizovala,já je ještě neměl

  • Marsí | 2. 1. 2007 14:26

    Chci poděkovat za recept a dávám za jedna. Jsou výborné, dělala jsem je z polského točeného nakrájeného na kolečka, dala jsem míň octu a i když jsem měla pouhé dva dny na uležení, utopenci byli skvělí a všem na Silvestra i po chutnali.

  • Iveta Adámková | 16. 12. 2006 18:33

    Jsou vynikající chutnají celé rodině ,dělám je potají ať se stihnou trošičku uležet !!!

  • Věra Košunová | 10. 2. 2006 20:08

    Opravdu výborné! U nás se do lednice ani nedostanou:-))

  • ondra | 15. 1. 2005 13:13

    tak právě to vyrábim,sem zvědav.....večer se budu muset hodně ožrat,abych na ně aspoň tejden zapomněl....

  • Bety | 5. 11. 2004 11:24

    Gratuluji pane Žižka, tihle utopenci jsou opravdu "ňamička"!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zavařování & nakládání Utopenci
Maso Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Ocet Rostlinný olej Špekáček Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí paprikový perkelt

Kuřecí paprikový perkelt

Řez obližprst

Řez obližprst

Rybízový čaj

Rybízový čaj

Výborné koláčky

Výborné koláčky

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi)

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…

Bounty řezy

Bounty řezy

Koláčky z listového těsta

Koláčky z listového těsta

Jednoduché špenátové špecle

Jednoduché špenátové špecle

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

79
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
43
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Jablečný koláč IV.
Jablečný koláč IV.
30
Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)
Hovězí steak na pepři s…

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Detaily dnešního rozloučení s Bartoškou: Herci ruší představení!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Důležití hosté na mejdanu pro Bartošku (†78): Kdo jsou mecenáši festivalu

Důležití hosté na mejdanu pro Bartošku (†78): Kdo jsou mecenáši festivalu

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Utopenci IV.
Utopenci IV.
Utopenci podle Gajzy
Utopenci podle Gajzy
Utopenci podle mě
Utopenci podle mě
Utopenci V.
Utopenci V.
Utopenci z vajec
Utopenci z vajec
Utopenci ze slezské klobásy
Utopenci ze slezské klobásy
  • Recepty.cz
  • Utopenci speciál
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact