Udělal jsem ,snědl jsem ,udělal jsem znova a do podélného řezu jsem dal cibuli a drobet feferonek.Jsou dobré a pikantní.Díky za recept. :-P :-|
Tak jsem je dělal doma a musím říct, že paráda! Moc děkuji za zveřejnění, celá rodina si pochutnala a už se vrháme na další várku!
přidávám ještě koření a prokládám kysaným zelím....tři dny necham uležet a to je bomba :-)
Skutečně suprový recept - doporučuji kečup zamíchat až po provaření ostatních ingrediencí ;-)
Protože jsem neměl ocet, dal jsem 12 lžic nálevu z okurek. Jemné a výborné.
Uděláno, ochutnáno! Jsou výborný, a to je u mně co říct, páč jsem utopence k smrti nesnášela, prubla jsem to a NELITUJI. Vřele doporučuji a autorovi patří velké DÍK 8-)
Velmi dobrý recept. Dělala jsem již hodněkrát. Teď zachutnaly mé snaše. Za chvílí jdu připravit další.
Jsou vynikající ;-) Děláme je už po několikáte.....Zkuste je taky :-) Díky za recept :-)
Výborné, opravdu báječný recept. Doma to máme spravedlivě rozděleno - manžel cibulku a já buřtíček! -) :D
jdu na ně,sem zvědav,jak je dlouho utajím před manželkou,pak dam vědět,jak se olizovala,já je ještě neměl
Chci poděkovat za recept a dávám za jedna. Jsou výborné, dělala jsem je z polského točeného nakrájeného na kolečka, dala jsem míň octu a i když jsem měla pouhé dva dny na uležení, utopenci byli skvělí a všem na Silvestra i po chutnali.
Jsou vynikající chutnají celé rodině ,dělám je potají ať se stihnou trošičku uležet !!!
Opravdu výborné! U nás se do lednice ani nedostanou:-))
tak právě to vyrábim,sem zvědav.....večer se budu muset hodně ožrat,abych na ně aspoň tejden zapomněl....
Gratuluji pane Žižka, tihle utopenci jsou opravdu "ňamička"!