• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Utopenci se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Utopenci se zelím

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Utopenci se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • špekáček
    • chilli
    • cibule
    • 1
      l voda
    • 4
      nové koření
    • 4
      pepř celý
    • 4
      bobkový list
    • 1
      lžička sůl
    • kysané zelí
  • Nálev
    • 1
      l ocet
    • 20
      ks cukerin

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky podélně nařízneme,opepříme, přidáme chilli dle chuti a vložíme cibuli. Do 4 litrové lahve prokládáme vrstvu zelí vrstvu cibule a špekáčky.
2
Nakonec přidáme feferonku. Vše zalijeme horkým nálevem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Utopenci speciál

Utopenci speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Majka Rončáková | 4. 5. 2007 13:38

    Dělala jsem je v neděli, jsou výborné, ale příště nedám chilli koření, ale jenom trochu pepře. Je to hodně ostré. Nálev jsem dala vlažný, ne horký.

  • Tamasek | 13. 1. 2007 11:28

    a co s tím udělá ten horký nalev ? nezkazí se to ?

  • fidorka81 | 4. 1. 2007 09:22

    Tak já nevím, my ty utopence máme sladký.

  • Věra | 6. 1. 2006 10:55

    Opravdu na 1/2 litru octa 1/4 litru vody ? není to obráceně, zdá se mi že to bude kyselé a do 4 litrove láhve se to vše potopí ?

  • Robert | 5. 1. 2006 12:54

    Přátelé,děkuji za skvělý recept,je to vážně dobrota.

  • Janinka | 22. 9. 2005 18:16

    Tak tedy malá exkurse do češtiny :-)) : cukerin je umělé sladidlo - prodává se ve většíině obchodů s potravinami a pokud vím, tak i v drogerii. Jsou to takové malé tabletky v krabičce po 150 - 800 kusech. Většinou platí 1 tabletka = 1 kostka cukru.Teď mne napadlo, pokud bude tento komentář číst Johanka, bude jistě znát i slovenský název.

  • MMMM MSMS | 21. 9. 2005 23:57

    čo to je ten cukerín?...rada by som skúsila ten recept, ale v živote som to slovo nepočula

  • Zuzka Skalkova | 14. 6. 2005 22:11

    SUPER!!!

  • Pilence | 13. 6. 2005 10:41

    Pripojuji se ke chvale! Taky jsem se te kombinace se zelim a cukerinem bala, ale vysledek byl opravdu vic nez jedly! Vydrzeli jsme na ne cekat pres tyden, ale pak byla lahev pryc behem chvilky a vsichni si odnaseli domu recept! Diky. Pile

  • Lenka Zajícová | 26. 5. 2005 20:28

    dá se cukerin nahradit něčím jiným?

  • MílaK. | 20. 5. 2005 08:55

    bála jsem se toho cukerínu,ale jsou výborné jiné už dělat nebudu,chutnají móc.

  • Eva | 10. 5. 2005 12:00

    Vyzkoušela jsem do 2l sklenice a musím říct, že jsme si celá rodina velmi pochutnali! Jsou lepší než bez zelí! A lák má bezva vyváženou chuť, i když jsem se bála tolika cukerinu! Vřele všem doporučuji!

  • Pešek | 4. 5. 2005 08:12

    tak po přečtení tohoto receptu i když jsem je nechtěla dělat tak to musím zkusit

  • Pavel Holeček | 3. 5. 2005 20:35

    Musel jsem přidělat další okurkáč a dávám ochutnat.Všude by jste měl 1 ! Jsou to nejlepší utopený co jsem kdy měl.Pane Jiří veliká poklona a díky!!

  • Pavel Holeček | 27. 4. 2005 08:59

    Bál jsemse co s tím udělá to kysané zelí,ale je to maximální!!!! Máte u mně 1*.Nic jiného už dělat nebudu.Dělali jsme ty Fajnšmekrovy,ale ty stáli za prd proti těm Vašim.Hodnocení 1!!!

  • Ilona | 22. 1. 2005 15:27

    Vyzkoušela jsem, výborné!

  • Jirka | 25. 7. 2004 15:38

    ano kysane,vrstva zeli oddeluje naskladane utopence.Ja to delam do 4 l sklenice.

  • Anonym | 23. 7. 2004 10:56

    to zelí má být kysané ? a kolik ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Utopenci
Maso Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Chilli Cibule Cukerin Kysané zelí Nové koření Ocet Pepř celý Špekáček Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Borůvkové muffiny

Borůvkové muffiny

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Česnekové knedlíčky (nočky) ze strouhanky

Česnekové knedlíčky (nočky) ze…

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

"Řepáky" bramboráky z červené řepy

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Bramborové knedlíky s vekou

Bramborové knedlíky s vekou

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

136
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
118
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
106
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
93
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
55
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Utopenci se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact