Maso jemně rozklepeme, aby nebylo voskové, osolíme, posypeme grilovacím kořením, zprudka osmažíme na rozpáleném oleji, často otáčíme, aby maso mělo křupavou kůrčičku. Játra nakrájíme nadrobno a zpurdka orestujeme. Když jsou játra skoro hotová, přidáme najemno nakrájený pórek a jen krátce osmahneme. Játra a pórek smícháme, přidáme kečup, sůl, sójovou omáčku. Touto směsí polijeme pečená stehna, až se skoro ztratí. Podáváme s chlebem, brambory nebo bramboráky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jitka H.
|28. 1. 2007 14:19
Dneska jem dělala k obědu,moooc dobré,maso jsem nesmažila,ale pekla v troubě.
Lada Jendrichovská
|18. 10. 2004 10:48
Tohle je jedno z nejlepších jídel, co jsem kdy jedla :) Skoro každou návštěvu tím uctím a za tři roky, co bydlíme s maželem sami a návštěvám dělám jen utajenou kýtu, se to ještě nikomu nepřejedlo :))) DOPORUČUJU