Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená brokolice s těstovinami
Babeta (buchta)
Zeleninové placičky II.
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Sýrová pomazánka Eli
Pohanka na sladko
Bageta se sýry - zapečená
Sádlová pomazánka
Jahodový džem podle Dity P.
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi