Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňačka tety Vandy
Mrkvánky
Pórková polévka se slaninou
Květákový nákyp s kuřecím masem
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Kuřecí prsa na pórku
Špenátová polévka s krutony
Rychlý salát s kozím sýrem
Jednoduchá vločková polévka s…
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží