Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lasagne á la kamarádka Terka
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Ovocný dort s želé
Slaninová vinná klobása na pivu
Jak opravit nepovedený dort
Domácí šátečky (nejen) s tvarohem
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Bezlepkový tvarohový mazanec
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek