Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka od Moni
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Placičky z ricotty s cuketou a…
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Lehké a křupavé vafle
Česneková pomazánka z červené řepy
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies