Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Cizrna na italský způsob III.
Boloňský guláš na zítra
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Pizza z polenty - zdravě
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Cibulačka s toasty
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi