Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty trochu jinak
Ořechové řezy ledové - cukroví
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Chléb pečený v kastrolu
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto