Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Valentýnský dort
Mexická polévka - Sopa de Tortilla
Těstoviny zapečené s květákem a…
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Peříčkový řez
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Sýrová pomazánka s vejci
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek