Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové smaženky
Kuře po francouzsku
Hodslavská řezanka
Medové-ořechové řezy
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Pečené fazole
Cuketová omeleta
Bramborové buchty - kynuté
Grilovaný řapíkatý celer
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Zelňačka s klobásou
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čerstvé kimchi
Pikantní česneková pomazánka