Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr na česneku - Balkán
Roláda z esíček
Pařeznická bramboračka
Obrácená buchta z jablek
Jahodový dort s tvarohem a želé
Kokosové vánoční cukroví
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Jahodové řezy - smetanové
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Polévka z červené čočky