Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Zapečená polenta se sýrem
Bůček pečený na zelí
Blesková smaženka
Buchty kynuté
Malý korpus
Česnečka pro labužníky
Perník s mřížkou
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové muffiny
Dýňové rizoto
Ginger shot