Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Nutelové řezy s vůní skořice
Ďábelský Pangasius
Linecký koláč trochu jinak
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Česneková pomazánka s mascarpone
Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem