Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka na slanině
Ukrajinský krabí salát
Dušené vepřové na provensálském koření
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Salát se sýrem feta
Masíčko v hermelínu-minutka
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Chalupářská hrstková polévka
Ořechový biskupský chlebíček
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Masové špízy s bramborami
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Rychlý borůvkový koláč
Bramborový koláč se zeleninou
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem