Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané brambory se zeleninou
Cuketové sušenky
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Jednoduché artyčoky
Ředkvičkový salát se šunkou
Lehké piškotové řezy
Tvarohová rýže
Gyros krkovice na cibuli
Margot řezy ....Danča
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami