Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně s kůrčičkou
Rybí filé v těstíčku
Norský dresing na zeleninové saláty
Rychlé fazolové lečo
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
Sněhové pusinky II.
Gratinované brambory s hořčicí
Kynutý koláč s tvarohem
Salát (nejen) z černé čočky
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem