Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka se sýrem
Americký koláč II.
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Knedle v hrnečku
Drůbeží játra mojí mámy
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Pizza se sýrem
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem