Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Jablkový koláč s pudinkem
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Placičky z ovesných vloček II.
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Červená čočka se zeleninou (salát)
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Zeleninové smoothie s jablkem
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem