Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové plátky na medu
Švestkový koláč II.
Slavnostní bramborová kaše
Polévka z jarních cibulek
Ořechovo-kávové řezy
Avokádový krém
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Nakládané masové kostky dušené na…
Smaženka s restovanou zeleninou
Pomazánka z uzeného pstruha
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou