Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česneková omáčka
Boršč
Boršč bez masa
Guacamole
Lívanečky s jablky
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Jednoduché karamelové řezy
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…