Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prošívaná deka
Cuketový makovec
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Zahradní hamburgery - grilované
Jehněčí kotletky & karotky na…
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Jednoduchá francouzská kaše
Fazole (nejen) se slaninou
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Galetka s letním ovocem
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu