Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bůčkové závitky se zelím
Muffinky
Falešný pařížský dort
Lovecké řízky
Zámecká drůbeží játra
Sekaná podle Itala
Měsíčky s citronovou polevou
Utopenci z vajec
Podzimní polévka s houbami
Jihočeská „pucková“ polévka
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger
Květákové steaky z grilu
Galetka s letním ovocem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Restovaná zelenina se sýrem halloumi