Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Znojemská čočka
Rybí polévka
Dědovy pikantní brambůrky
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Kuskus na čínský způsob
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Jáhlové placičky s mrkví
Meruňkové bonbony
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Ostružinový koláč s broskvemi
Gazpacho - andaluská zeleninová…