Milovníky mořských plodů jistě potěší náš jednoduchý recept na ústřice s oblíbenou zálivkou mignonette. K té vám postačí pouze šalotka a vinný ocet. Pak už si stačí na tomto nevšedním pokrmu pěkně pochutnat.
RADA: Druhy octů a jejich využití
Krevety Pil Pil
Zapečené ústřice
Ústřice se zálivkou mignonette
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninový salát s francouzskou…
Nudle s cuketou a šunkou
Šťáva z malin, jahod apod.
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Šátečky - bezkonkurenční
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Pečené kuřecí s chřestem
Základní těsto na pizzu
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…